Don’t piss me off

Er der noget som virkelig kan sætte mit pis i kog, så er det når folk mener man ikke må syntes noget andet end dem, samt hvis man bruger seksuelle præferencer som et dis.

Jeg sad fredag aften og scrollede facebook igennem, hvor jeg så at der var en lille debat kørende inde i en gruppe. Den omhandlede twerking (som de fleste nu kender til takket være Miley Cyrus!) og at personen ikke ligefrem fandt det charmerende. OG det var det så sandelig heller ikke i den video. Små numser uden rytme, hvor kameraet fokuserer på ballerne og nærmest ikke andet. Jeg joinede debatten, da der var en som mente, at fordi de ikke synes om det der twerking i videoen, så var de helt klart bøsser, for han fik selv rejsning af det… Øøøh? What!? Og det var uden sarkasme endda.. Han var dybt seriøs, for hvis man ikke tændte på det som mand, så kunne man kun være til mænd. Så flabet som jeg er, så sagde jeg at jeg heller ikke fandt det sexet og hvad jeg mon så var til? Haha.. Jeg synes sgu en kvinderøv kan være vildt sexet, jeg er ikke til piger, men det er altså meget almindeligt for hunkøn at kunne beundre sit eget køns kroppe!

Debatten gik videre og jeg holdte som altid en pæn tone og dissede ikke personen til, men jeg blev både kaldt for en nar, ludder og andre diverse ting – udelukkende fordi jeg ikke var enig med ham.. Og jeg ved godt jeg bare kunne lade være med at svare ham, men det kunne jeg samtidig ikke! For han skal sgu ikke kalde mig en masse lort, bare fordi han er et lille børnehavebarn i en 40-50 årigs ‘mands’ krop.. Desuden skal han da ikke kalde folk for bøsse som et skældsord! Det pisser mig fuldstændig af! OG i kan tro han fik nogle lange svar! Det endte også i at flere kontaktede admin’sne i gruppen, hvor både tråden og ham blev fjernet.. Jeg kan virkelig ikke forstå sådanne folk og hvad der sker oppe i hovedet på dem!

Jeg siger ikke folk skal tænke som jeg gør (ville være dobbeltmoralsk), men jeg forstår bare ikke, hvordan man kan mene man selv har ret til alle mulige ting, men fordi en anden har en anderledes holdning, så skal der gøre forskel?
Jeg kender en som er imod at homoseksuelle bør kunne gifte sig og får børn – hvor jeg så spurgte om hvis han vidste sin søn/datter altid havde drømt om at blive gift og få sin egen familie; og så viste sig at være til sit eget køn, hvad han så ville mene.. OG der mente han så at DET var okay, for det var jo hans barn..Hvad sker der for det?
Bare det at nogle mener at de kan bestemme over, hvem andre fok kan elske og vil dele sit liv med!Der er INTET forkert i at elske nogen af samme køn som en selv.. Jeg er pisse hamrende fucking ligeglad med om du er hetro-, bi- eller homoseksuel, bare du er dig selv! Jeg mener alle har ret til det samme og man ikke bør dømmes for at følge sit hjerte på den måde.. Det går langt bedre nu end det før har gjort og folk bliver ikke bare puttet i en boks, hvor de fortalt at de ikke må det samme som ‘normale’ mennesker… Ej jamen jeg bliver så sur.. Man skal virkelig ikke diskuterer sådanne et emne med mig kan i nok høre haha!

Jeg har altid hadet når folk bruger sådanne udtryk som et dis.. bøsse.. perker.. racist.. sæk.. kælling.. osv osv! Jeg bruger dem ikke selv, da jeg ikke synes det er passende.. Tværtimod kalder jeg gerne folk for en ged eller sådan noget! Selv i folkeskolen, da tror jeg det hårdeste der kom ud af min mund var ‘idiot’! Selv et ord som perker er jeg blevet kaldt og jeg er altså hvid som et spøgelse haha! Men det er simpelthen fordi folk blot ser det som noget negativt, som de kan bruge for at såre andre.. Folk burde få noget pli og opføre sig ordenligt! Og stoppe med at kalde folk ting…. Nøj hvor er jeg træt af det…

Reklamer

4 thoughts on “Don’t piss me off

  1. Jeg har ikke så meget at sige til det her indlæg… udover at jeg er 100% enig med alt du har skrevet. Dejligt at vide, at der er andre i verden, som tænker sådan her. 😉

  2. Kunne ikke være mere enig… hvis man vil debattere på Facebook, så må man være forberedt på, at det ikke er alle andre, som har samme mening som en selv… Sådan er det bare… Der er desværre bare MANGE, som ikke kan forstå netop det..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s